BLOG

Fotoshoot Familie Van Wijnen

14 aug 2013, Posted by Robert Mouthaan in Fotoshoot

Fotoshoot Familie Van Wijnen

Dit waren een van mijn eerst klanten voor van ik hun bruiloft mocht fotograferen. Schijnbaar iets goed gedaan, want ze komen nog steeds terug 😉 Nu voor een familie fotoshoot bij mij in de studio van Mouthaan Fotografie!

Fotoshoot Familie Van Wijnen Fotoshoot Familie Van Wijnen Fotoshoot Familie Van Wijnen Fotoshoot Familie Van Wijnen Fotoshoot Familie Van Wijnen Fotoshoot Familie Van Wijnen Fotoshoot Mouthaan Fotografie

Volg mij ook op Facebook om meer vette foto’s te zien!

 

Recente berichten

  Bruidsfotografie

  Bruidsfotograaf Barendrecht

  Omdat elke bruiloft uniek is raad ik jullie aan om contact op te nemen zodat ik een passende offerte kan maken. Maar om toch een indruk te krijgen van mijn prijzen heb ik hier een prijsindicatie staan voor een bruidsreportage van Mouthaan Fotografie.

  Lees meer

  Fotoshoots

  Mouthaan Fotografie

  Een mooie foto van jezelf, je kinderen of samen met je geliefde is altijd een mooie herinnering waar je later nog vaak naar terug kijkt. Ik help daar graag aan mee. In de studio of op een mooie locatie die misschien voor jullie een bijzondere betekenis heeft.

  Lees meer

  Trouwalbums

  Trouwalbum

  Jullie mooiste foto’s verdienen een prachtig trouwalbum van topkwaliteit. Daarin komen jullie trouwfoto’s pas echt tot zijn recht. Mijn albums zijn verkrijgbaar in moderne en trendy uitvoeringen, maar klassiek is ook mogelijk.

  Lees meer