BLOG

Bruidsfotograaf Rhoon | Lindsay & Raymond

15 jan 2015, Posted by Robert Mouthaan in Bruidsfotografie

Bruidsfotograaf Rhoon | Lindsay & Raymond

Wat een heerlijk gevoel is het als je op de dag van een bruiloft wakker wordt met een zonnetje en de vogels die fluiten. Ik mocht die dag als bruidsfotograaf aan de slag bij de trouwerij van Lindsay en Raymond.
In de ochtend werd ik verwacht bij het huis van Lindsay & Raymond in Hoogvliet, waar Lindsay en de kids zich klaar zouden maken voor de komst van Raymond. Nadat Raymond gearriveerd was en zijn “bride to be” had bewonderd, vertrokken wij naar Rhoon om in die omgeving de bruidsreportage te maken. Voor de ceremonie zijn we afgereisd naar het oude stadhuis van Gouda. Na het officiële gedeelte was het tijd om een broodje te eten bij de zaak (Bram Ladage Gouda) van Lindsay & Raymond. De taart werd in de namiddag genuttigd bij restaurant Abel in Rhoon. Hier werden tevens de groepsfoto’s gemaakt. Bij Abel vierden Lindsay en Raymond hun bruidsfeest voor alle gasten die nog tot in de late uurtjes is doorgegaan.

Ik wil Lindsay & Raymond alle geluk en liefde van de wereld toewensen. Enjoy mijn favoriete foto’s van deze dag hieronder.

Bruidsfotograaf Rhoon Bruidsfotograaf Hoogvliet Bruidsfotograaf Hoogvliet Bruidsfotograaf Hoogvliet Bruidsfotograaf Rhoon 05 Bruidsfotograaf Rhoon Bruidsfotograaf Rhoon Bruidsfotograaf Rhoon Bruidsfotograaf Rhoon Bruidsfotograaf Rhoon Bruidsfotograaf Rhoon Bruidsfotograaf Rhoon Bruidsfotograaf Gouda Bruidsfotograaf Gouda Bruidsfotograaf Gouda Bruidsfotograaf Gouda Bruidsfotograaf Rhoon Bruidsfotograaf Ringen Bruidsfotograaf Rhoon Bruidsfotograaf RhoonBruidsfotograaf RhoonBruidsfotograaf Rhoon

 

Wie maakten deze bruiloft mogelijk:

Fotografie: Mouthaan Fotografie Rotterdam (www.mouthaanfotografie.nl)
Trouwjurk: Weddings Bruidsmode Rotterdam (www.weddings.nl)
Trouwpak: Misura Sartoria (www.misurasartoria.nl)
Ringen: Juwelier van Deth (www.deth.nl)
Bloemen: Lotus-Flowers (www.facebook.com/Lotus-Flowers)
Taart: Dunya’s Taartenatelier (www.hettaartgeheim.nl)
Trouwauto: Vallei Limousines (www.vallei-limousines.nl)
Haar & Make up: Make-up studio Anita (www.makeupstudioanita.nl)
Versieringen: De ballonnenkoning (www.deballonnenkoning.nl)
Muziek: Ambitious (www.ambitious.nl)

Dit is een bruidsreportage van de Rotterdamse bruidsfotograaf Mouthaan Fotografie, die bruiloften op een bijzondere wijze en met liefde in beeld heeft gebracht. Als u ook interesse heeft om uw bruiloft vast te laten leggen op deze romantische en unieke wijze neem dan contact met mij. Bedankt voor het bekijken van deze blog Bruidsfotograaf Rhoon.