title

Werkwijze

Werkwijze bruidsreportageAnton & Marion 4

Om zo veel mogelijk misverstanden te voorkomen heb ik hieronder een algemene werkwijze opgesteld, in min of meer chronologische volgorde.

Datumcheck!

Ben ik nog beschikbaar op jullie trouwdag? Op vrijdagen vinden de meeste bruiloften plaats. Wees daarom op tijd met het vastleggen van een fotograaf. Als ik op jullie trouwdag nog beschikbaar ben, dan kunnen we een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Kennismakingsgesprek

Hierbij zullen we jullie wensen en dag doornemen en vertel ik hoe ik te werk ga. Ik zal ook een voorbeeldalbum meenemen. Naar aanleiding van ons gesprek zal ik een passende offerte uitbrengen. Hierin komt te staan wat jullie van mij kunnen verwachten voor welke prijs. Hiervoor moet ik wel weten hoelang jullie me ongeveer nodig hebben (bv. vanaf de make-up tot en met het feest) en de locaties.

Opdrachtbevestiging

Wanneer jullie akkoord gaan met de offerte krijgen jullie een opdrachtbevestiging van mij met daarin een samenvatting van de gemaakte afspraken. Hierin staat hoe laat ik aanwezig ben en tot hoe laat ik blijf. Indien jullie een album hebben gekozen, staat dat er ook in en alle extra afspraken die gemaakt zijn. De opdracht is definitief als jullie een aanbetaling van 40% van het factuurbedrag overmaken met een minimaal bedrag van € 250,– (deze wordt verrekend met de eindfactuur).

Jullie trouwdag

Ik zal meestal zo’n 15 min eerder aanwezig zijn dan de tijd de we hebben afgesproken, zodat er nog tijd is voor een kopje koffie. Ik ben op de dag zelf casual gekleed. Dit is meestal een jeans met daarop een polo of een overhemd. Geen pak? Nee geen pak. Dit omdat ik voor mijn stijl van fotograferen ook wel eens op de grond lig of op mijn knieën zit. Hierom is een pak gewoon niet handig voor mij. Ik zal proberen om zo min mogelijk op te vallen. Ik zal dus niet onnodig mensen gaan aansturen om een bepaalde houding aan te nemen of bij elkaar te gaan staan.

Na jullie bruiloft

Na jullie bruiloft maken we ongeveer na 6 weken een afspraak voor het afleveren van de foto’s (een DVD met minimaal 250 hoge resolutiefoto’s zonder watermerk) en het bekijken van een digitaal voorbeeld van jullie album. Op dit voorstel kunnen jullie nog wijzigingen doorgeven zoals foto’s wisselen en lay-out correcties. Na het goedkeuren van het album heeft de drukker nog ongeveer 4 weken nodig om het album te drukken.

Gebruik van jullie foto’s

Graag zou ik enkele foto’s van jullie bruiloft gebruiken voor mijn website, blog en Facebook. Zo kan ik klanten en bezoekers van mijn website laten zien wat ik zoal gedaan heb. Grote kans dat jullie hierdoor ook bij mij terecht gekomen zijn. Als jullie liever niet willen dat ik jullie foto’s gebruik geef dit dan van te voren duidelijk aan.

Bruidsfotografie Vlaardingen

Op alle rechtsbetrekkingen van Mouthaan Fotografie zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho van toepassing. Deze Algemene Voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Rechtbank
Amsterdam onder nummer [19/2015]