BLOG

Trouwfotograaf Rhoon | Shannon & Dennis | Mouthaan Fotografie

20 nov 2017, Posted by Robert Mouthaan in Bruidsfotografie, Trouwfotograaf

Trouwfotograaf Rhoon | Shannon & Dennis

Trouwfotograaf Rhoon | Shannon & Dennis

Dit heb ik nog nooit mee gemaakt. Ik heb wel eens een regenbuitje op een bruiloft gehad(ja ja je gelooft het niet, maar ik heb dat ook wel eens), maar een waren “zonde vloed” is mij nog nooit overkomen. Dit was dus op de trouwdag van Dennis & Shannon. Sommige mensen zouden zich daar erg druk overmaken maar Shannon en Dennis bleven de hele dag positief. Voor de fotoshoot zouden we naar een park in de buurt gaan, maar daar moesten we een andere locatie voor zoeken. Dit werd onder de Brienenoordbrug. Kunnen we toffe foto’s maken onder die brug. Nou dat kan zeker. Kijk zelf maar! Na de bruidsreportage gingen we richting Abel in Rhoon voor de huwelijksvoltrekking en de rest van hun huwelijks programma spelden zich ook daar af.

 

Trouwfotograaf Rhoon Trouwfotograaf Hoogvliet Trouwfotograaf Rotterdam Trouwfotograaf Rotterdam Trouwfotograaf Rhoon Trouwfotograaf Rhoon Trouwfotograaf Rotterdam Trouwfotograaf Rotterdam Trouwfotograaf Rhoon Trouwfotograaf Rotterdam Trouwfotograaf Rhoon Trouwfotograaf Rotterdam Trouwfotograaf Rhoon Trouwfotograaf Rhoon Trouwfotograaf Rhoon Trouwfotograaf Rhoon Trouwfotograaf Rhoon

 

Wie maakten deze bruiloft mogelijk:

Fotografie: Mouthaan Fotografie Rotterdam (www.mouthaanfotografie.nl)
Trouwlocatie: Abel (www.abel-restaurant.nl)
Muziek: Peter Bos

Dit is een bruidsreportage van de Rotterdamse bruidsfotograaf Mouthaan Fotografie, die bruiloften op een bijzondere wijze en met liefde in beeld heeft gebracht. Als u ook interesse heeft om uw bruiloft vast te laten leggen op deze romantische en unieke wijze neem dan contact met mij. Bedankt voor het bekijken van deze blog Bruidsfotograaf Rhoon.