BLOG

Bruidsfotograaf Sleeuwijk | Jacqueline & Robert

30 mrt 2020, Posted by Robert Mouthaan in Bruidsfotografie, Trouwfotograaf
Trouwfotograaf Sleeuwijk

Bruidsfotograaf Sleeuwijk | Jacqueline & Robert

Bruidsfotograaf Sleeuwijk | Jacqueline & Robert

Hier een kleine impressie van de bruidsreportage van Jacqueline en Robert. Wat fijn dat ik zulke lieve mensen voor de camera had en dat zij mij kozen als hun bruidsfotograaf. Wat was dit een prachtige dag. Iedere bruiloft is uniek. Het prachtige samenzijn van familie en vrienden maakt zo’n dag compleet. Of je het nu klein of groots aanpakt, de liefde tussen twee mensen maakt het bijzonder. Bij Jacqueline en Robert voelde ik die ‘vibe’ in ieder geval. Kijk zelf maar naar de foto’s. Ik wens jullie veel geluk en liefde toe.

Trouwen in Sleeuwijk Trouwen in Sleeuwijk Trouwen in Sleeuwijk Bruidsfotograaf Sleeuwijk Bruidsfotograaf Sleeuwijk Bruidsfotograaf Sleeuwijk Trouwen in Sleeuwijk Trouwen in Sleeuwijk Bruidsfotograaf Sleeuwijk Bruidsfotograaf Sleeuwijk Trouwen in Sleeuwijk Trouwen in Sleeuwijk Trouwen in Sleeuwijk Trouwen in Sleeuwijk

 

Trouwlocatie: Boven de Rivieren (www.bovenderivieren.nl)

Dit is een bruidsreportage van de Rotterdamse bruidsfotograaf Mouthaan Fotografie, die bruiloften op een bijzondere wijze en met liefde in beeld heeft gebracht. Als u ook interesse heeft om uw bruiloft vast te laten leggen op deze romantische en unieke wijze neem dan contact met mij. Bedankt voor het bekijken van deze blog Bruidsfotograaf Sleeuwijk.


Trouwdatum reserveren?

Gaan jullie ook trouwen en benieuwd of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum? Willen jullie een kennismakingsgesprek inplannen en jullie trouwdatum alvast in optie zetten? Neem dan contact met mij op en dan check ik snel of ik nog beschikbaar ben. Graag tot snel!

Contact


Een bruidsreportage is van onschatbare waarde!

Sfeervolle bruidsfotografie waarin emotie, detail en mooie momenten centraal staan. Een trouwreportage van Mouthaan Fotografie wordt gemaakt door een enthousiaste bruidsfotograaf met een unieke blik op bruidsfotografie! Mouthaan Fotografie werkt door heel Nederland maar ook in het buitenland. Nieuwsgierig geworden? Bel of vul het contactformulier in!