BLOG

Loveshoot Rotterdam | Niels & Fiona

09 nov 2016, Posted by Robert Mouthaan in Loveshoot

Loveshoot Rotterdam | Niels & Fiona

Hoe tof is het als er klanten bij je komen met een moodboard, die gevuld is met foto’s naar je hart. De foto’s die je al een tijd op je verlanglijstje hebt staan om een keer te maken. Dit was het geval met Fiona en Niels. Lees snel de blog Loveshoot Rotterdam van Fiona & Niels.

Fiona had een moodboard gevuld met foto’s van ‘urban’ locaties, waarin het licht mooi en zacht was. Voor dit licht moesten we de Loveshoot doen tijdens het ‘gouden uur’ (Dit is het uur vóór de zonsondergang). Fiona had als locatie in gedachten ‘de Luchtsingel‘ in Rotterdam. Dit is echt een geweldige locatie voor een ruige loveshoot.

Op de dag van de loveshoot hebben we eerst een drankje gedaan op het terras en zijn daarna aan de slag gegaan op de locatie, op en rondom bruggen. Hierna zijn we naar ‘de Boogjes’ gelopen om daar wat foto’s op een trap te maken. Tijdens het terug lopen zag ik een donker viaduct waar we een hele vette ” vind ik zelf 😉 ” silhouet foto konden maken. Ik denk dat als je wilt weten hoe de rest van de loveshoot is verlopen, je gewoon maar naar de foto’s moet kijken.

Fiona en Niels, bedankt voor de gezelligheid. Ik vond het heel leuk om met jullie samen te werken.

 

loveshoot-fiona-niels-1 loveshoot-fiona-niels-2Loveshoot Rotterdam-fiona-niels-3loveshoot-fiona-niels-4loveshoot-fiona-niels-5loveshoot-fiona-niels-6Loveshoot Rotterdam-fiona-niels-7loveshoot-fiona-niels-8Loveshoot Rotterdam-fiona-niels-9Loveshoot Rotterdam-fiona-niels-10Loveshoot Rotterdam-fiona-niels-11Loveshoot Rotterdam-fiona-niels-12loveshoot-fiona-niels-13loveshoot-fiona-niels-14loveshoot-fiona-niels-15loveshoot-fiona-niels-16loveshoot-fiona-niels-17

 

Dit is een Loveshoot van de Rotterdamse bruidsfotograaf Mouthaan Fotografie, die bruiloften en Loveshoots op een bijzondere wijze en met liefde in beeld heeft gebracht. Als u ook interesse heeft om een Loveshoot vast te laten leggen op deze romantische en unieke wijze neem dan contact met mij. Bedankt voor het bekijken van deze blog Loveshoot Rotterdam.

Als cadeautje voor de fijne samenwerking heb ik voor Fiona en Niels nog een GIFie gemaakt. Vinden jullie hem ook zo leuk?

Loveshoot Rotterdam-fiona-niels