BLOG

Bruidsfotografie Rotterdam | Cynthia & Marco

04 mei 2015, Posted by Robert Mouthaan in Bruidsfotografie

Bruidsfotografie Rotterdam | Cynthia & Marco

Het was een warme zomerse dag in september 2014. Voor mij als bruidsfotograaf begon deze dag in het ouderlijk huis van Cynthia, waar zij zich klaar maakte voor de bruiloft en de komst van Marco. Toen Marco zijn prachtige Cynthia had opgehaald, zijn wij naar ‘de Kop van Zuid’ gegaan om daar de bruidsreportage te maken.

Hierna was het tijd om richting het Witte Huis in Pijnacker te gaan, waar de huwelijksvoltrekking plaats zou vinden.

Het was een mooie ceremonie, met mooie momenten en zowel een lach als een traan. Nadat het officiële gedeelte er op zat was het tijd om het bruidspaar te feliciteren en richting de feestlocatie te gaan.

De rest van de dag vond plaats bij De Schone Lei in het Kralingse bos. Er werd heerlijk geborreld, geproost, taart gegeten en natuurlijk gedineerd. Als afsluiting was er een spetterend feest. Het leuke van dit feest was, dat na de openingsdans, de dansvloer gelijk goed vol stond. De heupjes gingen los en de voeten kwamen van de vloer. Dit ging nog tot in de late uurtjes door!

Bruidsfotografie NesselandeBruidsfotografie Nesselande Bruidsfotografie Rotterdam Bruidsfotografie Rotterdam Bruidsfotografie Rotterdam Bruidsfotografie Rotterdam Bruidsfotografie Bruidsfotografie Pijnacker Bruidsfotografie Pijnacker Bruidsfotografie Pijnacker Bruidsfotografie Pijnacker Bruidsfotografie Rotterdam Bruidsfotografie Rotterdam Bruidsfotografie Rotterdam Bruidsfotografie Rotterdam

Wie maakten deze bruiloft mogelijk:

Fotografie: Mouthaan Fotografie Rotterdam (www.mouthaanfotografie.nl)
Trouwjurk: La Nova Dordrecht (www.lanova.nl)
Trouwpak: Roka (www.roka.nl)
Ringen: Steinberg Trouwringen Centrum (www.123gold.nl)
Bloemen: Bruidswerk Specialist (www.bruidswerkspecialist.nl)
Taart: Bakkerij Van Den Berg Gouda (www.vd-berg.nl)
Trouwauto: Cabrioland (www.cabrioland.nl)
Duiven: Het Bruidsduifje (www.hetbruidsduifje.nl)
Trouwlocatie: Het Witte Huis (www.hetwittehuis-pijnacker.nl)
Feestlocatie: De Schone Lei (De Schonelei)

Dit is een bruidsreportage van de Rotterdamse bruidsfotograaf Mouthaan Fotografie, die bruiloften op een bijzondere wijze en met liefde in beeld heeft gebracht. Als u ook interesse heeft om uw bruiloft vast te laten leggen op deze romantische en unieke wijze neem dan contact met mij. Bedankt voor het bekijken van deze blog Bruidsfotograaf Rotterdam.