BLOG

Bruidsfotografie Vlaardingen en Delft | Wouter & Denise Mei 2014

19 aug 2014, Posted by Robert Mouthaan in Bruidsfotografie
Bruidsfotografie Vlaardingen

Bruidsfotografie Vlaardingen en Delft | Wouter & Denise Mei 2014

Eind mei was het dan zover! De bruiloft van Wouter en Denise waar ik ontzettend naar uitgekeken had. Als de zon straalt en het bruidspaar doet dat net zo hard, dan heb je een geweldige dag als bruidsfotograaf.

De ochtend begon bij het huis van Denise d’r ouders waar zij zich in alle rust klaar maakte in gezelschap van haar ouders. Wouter kwam in een gave witte kever zijn prachtige “bride to be” ophalen voor de fotoshoot die we zouden doen in het ’t Hof in Vlaardingen.

Wat baalde ik dat de tijd alweer voorbij was voor de fotoshoot (had graag nog wel een uurtje langer door willen gaan), maar het was tijd om richting Delft te vertrekken voor de huwelijksvoltrekking.  Eenmaal aangekomen bij het oude stadhuis van Delft op de Markt, stonden alle familie en vrienden daar om ze te verwelkomen. Ze werden getrouwd door de altijd goed gehumeurde en gezellige Sándor Góra (dit is echt een aanrader als trouwambtenaar).

Na de ceremonie hebben we, na flink zoeken voor een parkeerplaats, nog een paar foto’s in de binnenstad van Delft kunnen schieten. Hierna gingen we naar de feestlocatie De Brasserij in Delft.

Vanaf buiten is het niet te zien dat daar in die straat een waanzinnig mooie feestlocatie zit die stijlvol en strak is ingericht, maar toch heel gezellig overkomt. De taart aansnijden en het proosten met het bruidspaar deden we lekker buiten in de tuin van De Brasserij. Hierna hebben we nog wat groepsfoto’s gemaakt. Toen het tijd was om aan tafel te gaan voor het diner zat mijn taak er als fotograaf op. Ik was namelijk zelf ook uitgenodigd voor het feest en heb daarom het stokje doorgegeven aan een collega fotograaf. We zijn nog doorgegaan tot in de late uurtjes 😉

Wat een leuk feestje was dat!

Lieve Wouter & Denise, ik vond het een hele mooie, bijzondere dag en een hele eer dat ik jullie bruiloft mocht vastleggen. Bedankt hiervoor!!!!

Bruiloftfotografie Vlaarding Bruiloftfotografie Vlaarding Bruidsfotografie Vlaardingen Bruiloft Vlaarding Bruidsfotograaf Vlaardingen Bruidsfotografie Vlaardingen Bruidsfotografie Park Trouwen Vlaarding Mouthaanfotografie Bruiloftfotografie Vlaarding Robert Mouthaan Bruidsfotografie Vlaardingen Bruidsfotografie Vlaardingen Huwelijkfotografie VlaardingenBruidsfotografie Vlaardingen Bruidsfotografie ringenBruidsfotografie Vlaardingen en Delft Mouthaan Fotografie Bruidsfotografie Delft Bruidsfotografie Delft Bruiloft Delft Bruidsfotografie Vlaardingen en Delft Bruidsfotografie Vlaardingen en Delft Bruidsfotografie Vlaardingen en Delft Bruidsfotografie Vlaardingen en DelftBruidsfotografie Mouthaan Fotografie

Wie maakten deze bruiloft mogelijk:

Trouwjurk: Weddings Rotterdam (www.weddings.nl)
Trouwpak: Oger Rotterdam (www.oger.nl)
Ringen: Ina van ’t Hoog (www.inavanthoog.nl)
Bloemen: Jac Verkuijl (www.jacverkuil.nl)
Taart: Dunya’s Taartenatelier (www.taartenatelier.nl)
Trouwauto: Molenaar Trouwauto’s (www.molenaartrouwautos.nl)
Trouwkaart: Isabelle Van Gerdingen
Haar & Make up: Irene van der Hart (www.beautifulbridecompany.nl)