title

Fotoshoot

Fotoshoot

Fotoshoot

Fotoshoots zijn er in alle soorten en maten: van privé tot zakelijk, van au naturel tot echt studio werk. Het is ontzettend leuk om gefotografeerd te worden, maar het kan ook spannend zijn. Daar houd ik bij elke shoot die ik doe rekening mee door een ontspannen sfeer te creëren. Zo kun je geheel je zelf zijn en kom je tot je recht op de foto’s.

Waar ben je naar op zoek?

Ik ben als professioneel fotograaf gespecialiseerd in verschillende soorten shoots. Zo verzorg ik bedrijfsfotografie, zakelijke portretten en headshots. Ook portfolio en glamour fotoshoots behoren tot mijn aanbod. Bekijk mijn portfolio om voorbeelden te zien van mijn werk.

Beauty glamour fotoshoot

Een glamour fotoshoot: is dat niet waar elke meisje heimelijk van droomt? Eerst wordt je Glamour Fotoshootprofessioneel opgemaakt en je haar zal zitten zoals nooit tevoren. En als je dan op je allermooist bent, wordt dat vastgelegd om nooit te vergeten. Hoe heerlijk voelt het om je zo mooi te voelen! De shoot wordt door een professionele fotograaf gedaan die ervoor zorgt dat er een fijne sfeer in de studio hangt zodat jij kunt genieten van de shoot. Op de glamour fotoshoot ga je er gegarandeerd geweldig uit zien. En het fijne is dat je hier voor altijd tastbaar bewijs van zult hebben. Je mag zelf kiezen welke foto’s je graag wilt houden.

Portfolio fotoshoot

Portfolio fotoshootAls model heb je een portfolio nodig. Dat is een boek met foto’s die jou weergeven zoals je bent maar ook hoe veelzijdig je kunt zijn. Je zou kunnen zeggen dat je portfolio je visitekaartje is. Zo kunnen moddelbureau’s inschatten voor welke soort klussen je te boeken bent. Door ervaring weet ik precies welk soort foto’s gewenst zijn door de bureau’s en welke looks daarbij horen. Daarom raad ik je aan te investeren in een professionele portfolio fotoshoot als je als model aan de slag wilt of op zoek bent naar nieuwe opdrachten. Tijdens een professionele fotoshoot wissel je een aantal keer van kleding, make-up en kapsel. Ook de studio wordt anders ingericht. Zo heb je middels één fotoshoot een breder scala aan foto’s voor je portfolio. Het resultaat van de fotoshoot is zowel een set foto’s die professioneel geretoucheerd zijn als foto’s zonder bewerking (digitale polaroids).

 

Bedrijfsfotografie

Opzoek naar nieuw promotiemateriaal of is het tijd om je website te verfrissen met nieuwe, eigen foto’s in plaats van die stockfoto’s? Hiermee kan ik je ook van dienst zijn.

Bedrijfsfotografie