BLOG

Bruidsfotograaf Rhoon | Mike & Laura

18 nov 2013, Posted by Robert Mouthaan in Bruidsfotografie
Bruidsfotografie Schiedam

Mike & Laura trouwden in het schitterende oude stadhuis van Schiedam.
Voordat het zo ver was ging ik eerst naar het huis van Mike & Laura waar alleen Mike met zijn ouders en de ceremoniemeester was. Hier werd ik verwelkomt met een heerlijk bakkie koffie en kon ik aan het werk. De tijd was aangebroken dat Mike zich ging omkleden zodat ik dat kon vastleggen. Hierna ben ik als een speer naar het ouderlijk huis van Laura vertrokken. Daar aangekomen was de visagist al kaar en voerde de kapster de laatste handelingen uit. Nu was het Laura haar beurt om haar prachtige bruidsjurk aan te trekken, zodat ik ook dit hele ritueel op de foto kon zetten.

Iedereen was klaar en Mike werd gebeld dat hij mocht komen. Laura ging alvast de trap af om beneden achter de voordeur te wachten tot Mike zou aanbellen. En daar ging de bel. De ontmoeting was zoals altijd heel mooi en een klein beetje emotioneel om te zien. Na elkaar uitgebreid bewonderd en geknuffeld te hebben konden wij met ze allen vertrekken naar het stadhuis van Schiedam.

Wat is het stadhuis van Schiedam toch een mooi trouwlocatie. Na het ja-woord, de kus en de ringen was het officiële gedeelte achter de rug en was er tijd voor de groepsfoto voor het stadhuis en een mini trouwreportage in het oude centrum van Schiedam.

Tijd voor taart en champagne!!! Dit nuttigden we bij Abel Grand café restaurant in Rhoon waar ook het diner en het feest zou plaats vinden. Nu we ons natje en droogje binnen hadden konden we beginnen aan de echte bruidsreportage. Hiervoor gingen we naar de Oude Maas dat gelijk achter Abel ligt.

Na de trouwreportage foto’s zat mijn tijd erop en ging het gezelschap heerlijk eten en was er ’s avonds nog een super feest.

Mike & Laura bedankt voor de gezelligheid, gastvrijheid en dat ik jullie mooie dag mocht fotograferen. Ik wens jullie heel veel geluk en liefde toe!

Bruidsfotograaf Rhoon en Schiedam Bruidsfotograaf Schiedam Bruidsfotograaf Rhoon en Schiedam met Mike & Laura Bruidsfotograaf Mike & Laura Bruidsfotograaf Rhoon en Schiedam met Mike & Laura Bruidsfotograaf Rhoon en Schiedam met Mike & Laura Bruidsfotograaf Rhoon en Schiedam met Mike & Laura Bruidsfotograaf Rhoon en Schiedam met Mike & Laura Bruidsfotograaf Rhoon en Schiedam met Mike & Laura Bruiloft Abel Grand cafe restaurant Bruidsfotograaf Rhoon en Schiedam met Mike & Laura Bruidsfotograaf Rhoon en Schiedam met Mike & Laura Bruidsfotograaf Rhoon en Schiedam met Mike & Laura Bruidsfotograaf Rhoon en Schiedam met Mike & Laura Bruidsfotograaf Rhoon en Schiedam met Mike & Laura Bruidsfotograaf Rhoon en Schiedam met Mike & Laura Bruidsfotograaf Rhoon en Schiedam met Mike & Laura Bruidsfotograaf Rhoon en Schiedam met Mike & Laura Bruidsfotograaf Rhoon en Schiedam met Mike & Laura Bruidsfotograaf Rhoon en Schiedam met Mike & Laura Bruidsfotograaf Rhoon en Schiedam met Mike & Laura Bruidsfotograaf Rhoon en Schiedam met Mike & Laura Bruidsfotograaf Rhoon en Schiedam met Mike & Laura

Zie ook de volgende post: New York Wedding