BLOG

Bruidsfotograaf Rotterdam | Lisette & Stan

06 mrt 2019, Posted by Robert Mouthaan in Bruidsfotografie, Trouwfotograaf
Bruidsfotograaf Rotterdam

Bruidsfotograaf Rotterdam | Lisette & Stan

Bruidsfotograaf Rotterdam | Lisette & Stan

Toen ik bij Lisette en Stan binnen kwam was het gelijk gezellig en zo ging hun bruiloft ook. Gezellig, relaxt en niets moet. Heerlijk zijn dag en zulke mensen.

Deze dag begon bij hun huis in Spijkenisse waar Stan zich zou aankleden. Lisette was bij haar ouders thuis in Rhoon waar haar haar en make-up gedaan werd. Na hiervan wat foto’s te hebben gemaakt was het regelrecht naar Het Koetshuis in Rotterdam voor de first-look wat gelijk het begin was van de bruiloft. Door deze planning waren alle formele gedeelte van de dag gelijk achter de rug en konden we de rest relax doen.

De bruidsreportage hebben we gedaan bij de Westerkade en in het Park Schoonoord. Voor het eten en het feest waren we e gast bij Hoppe Schiedam en daar hebben Lisette & Stan nog door gefeest tot in de late uurtjes.

Lisette & Stan, bedankt voor het vertrouwen dat ik jullie dag heb mogen vastleggen. Ik wens jullie een prachtig huwelijk toe!! En geniet van de foto’s

Wie maakten deze bruiloft mogelijk:

Fotografie: Mouthaan Fotografie Rotterdam (www.mouthaanfotografie.nl)
Trouwjurk: Weddings (www.weddings.nl)
Trouwpak: Roka (www.roka.nl)
Trouwlocatie: Het Koetshuis (www.hetkoetshuis.net)
Feestlocatie: Hoppe (www.hoppe-schiedam.nl)

Dit is een bruidsreportage van de Rotterdamse bruidsfotograaf Mouthaan Fotografie, die bruiloften op een bijzondere wijze en met liefde in beeld heeft gebracht. Als u ook interesse heeft om uw bruiloft vast te laten leggen op deze romantische en unieke wijze neem dan contact met mij. Bedankt voor het bekijken van deze blog Bruidsfotograaf Rotterdam.


Trouwdatum reserveren?

Gaan jullie ook trouwen en benieuwd of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum? Willen jullie een kennismakingsgesprek inplannen en jullie trouwdatum alvast in optie zetten? Neem dan contact met mij op en dan check ik snel of ik nog beschikbaar ben. Graag tot snel!

Contact


Een bruidsreportage is van onschatbare waarde!

Sfeervolle bruidsfotografie waarin emotie, detail en mooie momenten centraal staan. Een trouwreportage van Mouthaan Fotografie wordt gemaakt door een enthousiaste bruidsfotograaf met een unieke blik op bruidsfotografie! Mouthaan Fotografie werkt door heel Nederland maar ook in het buitenland. Nieuwsgierig geworden? Bel of vul het contactformulier in!