BLOG

Trouwfotograaf Montfoort | Robert-Jan & Eveline

03 okt 2016, Posted by Robert Mouthaan in Bruidsfotografie, Trouwfotograaf

Trouwfotograaf Montfoort | Robert-Jan & Eveline

In deze blog “Trouwfotograaf Montfoort” laat ik jullie zien dat er na regen altijd weer zonneschijn komt. Zo ook op de trouwdag van Robert-jan en Eveline. Voor het klaarmaken van de bruid begon ik deze dag bij de ouders van Eveline thuis. Toen ik aan kwam zat bijna iedereen al in de make-up en was het een gezellige boel. Tijd voor mijn om foto’s van de bruidsjurk te maken en daarna het vastleggen van het aankleden van de bruid.

Toen Robert-Jan arriveerde had hij ook voor de afwisseling wat regen meegenomen 😉  Gelukkig klaarde het na de foto’s met oma en de rit naar het kasteel van Montfoort al een beetje op. Voor de fotoreportage zijn we naar het naast gelegen park gegaan waar de laste plassen aan het opdragen waren. Hierdoor konden we gelukkig het gras in voor wat leuke foto’s met een mooi zonnetje op de achtergrond. Voor de huwelijkse plechtigheid moesten we maar een klein stukje lopen naar de Commanderije van Sint Jan. Daarna hebben we nog een stukje taart gegeten onder het genot van een drankje en toen zat mijn dag er al weer op.

Robert-Jan en Eveline, bedankt voor jullie gastvrijheid en vertrouwen. Ik wens jullie een geweldig huwelijk toen!!

Trouwfotograaf Hoogvliet 01 Trouwfotograaf Hoogvliet 02 Trouwfotograaf Montfoort 03 Trouwfotograaf Montfoort 04 Trouwfotograaf Hoogvliet 05 Trouwfotograaf Hoogvliet 06 Trouwfotograaf Hoogvliet 07 Trouwfotograaf Montfoort 08 Trouwfotograaf Montfoort 09 Trouwfotograaf Montfoort 10 Trouwfotograaf Montfoort 11 Trouwfotograaf Hoogvliet 12 Trouwfotograaf Montfoort 13 Trouwfotograaf Hoogvliet 14 Trouwfotograaf Montfoort 15 Trouwfotograaf Montfoort 16 Trouwfotograaf Hoogvliet 17 Trouwfotograaf Montfoort 18

 

Wie maakten deze bruiloft mogelijk:

Fotografie: Mouthaan Fotografie Rotterdam (www.mouthaanfotografie.nl)
Trouwjurk: Bruidspaleis (www.bruidspaleis.nl)
Trouwpak: The Societyshop (www.thesocietyshop.com)
Ringen: Deth (www.deth.nl)
Bloemen: Boeketterie Gouda (www.boeketterie-gouda.nl)
Trouwlocatie: Commanderije van Sint Jan (www.commanderije.com)
Muziek (DJ) : Joost Van Roy (www.joostvanroy.nl)
Feestlocatie: Kasteel Montfoort (www.kasteel-montfoort.nl)

Dit is een bruidsreportage van de Hoogvlietse Trouwfotograaf Mouthaan Fotografie, die bruiloften op een bijzondere wijze en met liefde in beeld heeft gebracht. Als u ook interesse heeft om uw bruiloft vast te laten leggen op deze romantische en unieke wijze neem dan contact met mij. Bedankt voor het bekijken van deze blog Trouwfotograaf Montfoort.