BLOG

Loveshoot Waalsdorpervlakte | Lisanne & Coen

14 apr 2020, Posted by Robert Mouthaan in Loveshoot
Loveshoot Waalsdorpervlakte

Loveshoot Waalsdorpervlakte | Lisanne & Coen

Loveshoot Waalsdorpervlakte | Lisanne & Coen

Ik vind het altijd fantastisch om op verschillende plekken te komen. Zo ook tijdens de loveshoot van Lisanne en Coen. We planden deze loveshoot op de Waalsdorpervlakte. Ik was hier nog nooit geweest, maar wat een geweldige locatie. En zeg nou zelf…het stel zelf mag er ook wezen. Lisanne en Coen gebruikten de foto’s voor hun trouwkaart.

Lisanne & Coen, bedankt voor de gezelligheid. Ik vond het heel leuk om met jullie samen te werken.

Loveshoot Waalsdorpervlakte Loveshoot Waalsdorpervlakte Loveshoot Waalsdorpervlakte Loveshoot Waalsdorpervlakte Loveshoot Waalsdorpervlakte Loveshoot Waalsdorpervlakte Loveshoot Waalsdorpervlakte Loveshoot Waalsdorpervlakte Loveshoot Waalsdorpervlakte Loveshoot Waalsdorpervlakte Loveshoot Waalsdorpervlakte Loveshoot Waalsdorpervlakte

Dit is een Loveshoot van de Hoogvlietse Trouwfotograaf Mouthaan Fotografie, die loveshoots op een bijzondere wijze en met liefde in beeld heeft gebracht. Als u ook interesse heeft om uw loveshoot vast te laten leggen op deze romantische en unieke wijze neem dan contact met mij. Bedankt voor het bekijken van deze blog Loveshoot Waalsdorpervlakte.

Als u naar mijn andere Blog’s gaat kunt u nog meer werk van mijn zien, zodat u een nog beter beeld krijgt van mijn style en werkwijze als bruidsfotograaf.


Trouwdatum reserveren?

Gaan jullie ook trouwen en benieuwd of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum? Willen jullie een kennismakingsgesprek inplannen en jullie trouwdatum alvast in optie zetten? Neem dan contact met mij op en dan check ik snel of ik nog beschikbaar ben. Graag tot snel!

Contact


Een bruidsreportage is van onschatbare waarde!

Sfeervolle bruidsfotografie waarin emotie, detail en mooie momenten centraal staan. Een trouwreportage van Mouthaan Fotografie wordt gemaakt door een enthousiaste bruidsfotograaf met een unieke blik op bruidsfotografie! Mouthaan Fotografie werkt door heel Nederland maar ook in het buitenland. Nieuwsgierig geworden? Bel of vul het contactformulier in!