title

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

 

Hoeveel tijd moeten wij uittrekken voor de bruidsreportage?

Voor de fotosessie moet je ongeveer 1 ½ – 2 uur uittrekken.  Hier komt de reistijd nog bij. Vooral als de fotolocatie niet op de route ligt of dat er meerdere fotolocaties zijn is het belangrijk de reistijd in acht te nemen. Tevens hebben jullie geen alledaagse kleding aan waardoor het verplaatsen vaak minder snel gaat.

Wij trouwen in het buitenland, doe je dat ook?Veel gestelde vragen

Uiteraard!! Kijk maar naar mijn blog “Bruiloft in New York” van Leon & Stefana. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.

Wat als jij om wat voor reden dan ook op onze trouwdag verhinderd bent?

Een worst-case scenario. Het is me gelukkig nog nooit overkomen dat ik een bruiloft niet heb kunnen fotograferen, maar je weet maar nooit. Ik zal alles proberen om toch te komen, maar mocht het echt niet lukken dan heb ik in dat geval een groot netwerk van collega fotografen die kunnen invallen voor de dag zelf. Ik zal dan wel de bewerking van de foto’s en het maken van het album voor mijn rekening nemen (indien mogelijk).

Moeten wij voor eten zorgen?

Nee hoor niet perse, maar ik zou het zeer waarderen als er een bescheiden lunch en/of diner geregeld is. Een broodje voor overdag en/of een artiestenmaaltijd voor het diner ben ik zeer tevreden mee.

Komen onze foto’s ook op jou website en Facebook?

Om potentiële klanten een indruk te geven van mijn werk gebruik ik graag van elke bruiloft een aantal foto’s voor mijn website, blog en facebookpagina. Hoogstwaarschijnlijk zijn jullie hierdoor ook bij mij terecht gekomen. Mochten jullie hier bezwaar tegen hebben dan kunnen jullie dit aangeven en zal ik de foto’s niet gebruiken.

Kunnen wij ook onze eigen trouwalbum maken?

Ja hoor. Jullie zijn niet verplicht om een trouwalbum af te nemen. Na de bruiloft krijgen jullie de foto’s in hoge resolutie aangeleverd op DVD. Hiermee kunnen jullie zelf een album maken. Let er wel op dat deze albums niet de kwaliteit hebben als de trouwalbums die ik lever.

Doe je ook loveshoots / verlovingssessies?

Met genoegen!! Dit is zelfs aan te raden. Het is een  ideale mogelijkheid om elkaar goed te leren kennen en voor jullie om te oefenen voor jullie grote dag 😉 maar ook zeker aan mij en de camera. Tijdens deze loveshoot gaan we er op uit om spontane en op een relaxte manier foto’s te schieten op bijvoorbeeld een locatie die veel betekend voor jullie. De foto’s die hierbij gemaakt worden kunnen jullie weer gebruiken om een spetterende uitnodiging te maken voor de bruiloft. Voor een voorbeeld kan je een kijkje nemen op deze blog!

Staat je vraag er niet bij?

Neem dan gerust contact met mij op. Ik help jullie graag op weg.