title

Loveshoot

Loveshoot: een schot in de roos voor jullie liefde!

Loveshoot

Waarom kiezen voor een Loveshoot?

Jullie willen aan de buitenwereld jullie liefde of verloving kenbaar maken op een originele manier? Dit kan je doen met een persoonlijke Loveshoot. Het wordt een sprekende reportage van jullie als koppel, en dit op jullie favoriete plekjes. Dergelijke reportage kan ook de voorbereiding op een huwelijksreportage zijn. Op die manier kunnen jullie met mij, de fotograaf, al eens kennismaken zodat dit niet meer hoeft voor het huwelijk zelf. De regelingen voor het huwelijk maken dat jullie hectische tijden doormaken. Daarom is het handiger om dit alvast eens op voorhand ” te oefenen”. En jullie krijgen van mij alvast een schitterende reportage.

 

Fotoshoot

 

Hoe verloopt dit concreet?

We spreken alvast een datum van de Loveshoot reportage af. We bekijken samen wat jullie in de foto’s willen naar voor brengen: de stijl, de sfeer en de plaats waar jullie gefotografeerd willen worden. Op de dag zelf zal ik goed op tijd zijn en ik ga discreet te werk. Ik laat jullie op een zo natuurlijke manier gedragen: geen opgezette poses en geen geforceerde foto’s dus. De Loveshoot duurt +/- 2 uur. Uit de genomen foto’s kunnen jullie de 15 leukste en mooiste foto’s kiezen die bij de fotoshoot zijn inbegrepen. Bovendien kunnen jullie één uitvergroting kiezen.  Willen jullie meer foto’s, dan kunnen jullie die tegen een scherpe prijs bij mij afnemen. Ik bied jullie ook een online gallery die jullie kunnen delen met familie en vrienden. Voor meer informatie kunnen jullie contact met mij opnemen.

Loveshoot fiona-niels

Als voorbereiding op de huwelijksdag

De foto’s van deze eerste reportage kunnen jullie bijvoorbeeld gebruiken in jullie huwelijksuitnodigingen, huwelijksmenu’s of gewoon om de wereld te laten zien hoeveel jullie van mekaar houden en voor mekaar kiezen. Als jullie dat wensen, maak ik op de huwelijksdag zelf een tweede reportage als voortzetting en aanvulling. We weten dan al hoe we samen werken, en dat maakt het allemaal wat makkelijker. Zeker weten dat jullie huwelijksreportage een spetterend eindresultaat krijgt!
Bekijk de mogelijkheden op mijn site www.mouthaanfotografie.nl en vraag vandaag nog inlichtingen! Alvast veel liefde toegewenst!