title

Trouwalbums

Trouwalbums

trouwalbum-8269Jullie mooiste foto’s verdienen een prachtig trouwalbum van topkwaliteit. Daarin komen jullie trouwfoto’s pas echt tot zijn recht.

Mijn albums zijn verkrijgbaar in moderne en trendy uitvoeringen, maar klassiek is ook mogelijk. Er is keuzen welke stof (bv kunstleder, linnen, echt leder, aluminium of acryl) of kleur jullie het album zouden willen. Zo kunnen jullie het trouwalbum helemaal afstemmen op de kleur of thema van jullie bruiloft. Tevens is het mogelijk om jullie namen en / of trouwdatum aan de voorkant te laten indrukken zodat jullie album een nog persoonlijker tintje krijgt. De trouwalbums zijn in een aantal verschillende maten verkrijgbaar zoals 30×30 cm (standaard) 30×40 cm of 35×35 cm.

De albums worden zo gemaakt dat ze lay-flat (volledig vlak) zijn. Hierdoor kunnen foto’s over twee pagina’s lopen zonder dat dit storende is. Ze zijn erg stevig en lekker zwaar en gemaakt om een leven mee te gaan. Het is eigenlijk gewoon een familiestuk dat van onschatbare warden kan zijn.  Ik wil jullie dan ook van harte aanbevelen om een schitterend trouwalbum door mij te laten maken.

Een album kan geleverd worden in een luxe design koffer. Deze kan of in dezelfde kleur en / of materiaal als het album geleverd worden, maar je kunt ook iets heel anders kiezen. Zelfs hout behoord tot de mogelijkheden. Deze koffer is ideaal om jullie trouwalbum mee te nemen naar je familie of vrienden.

trouwalbum

trouwalbum

trouwalbum

Een mini-trouwalbum (ook wel een ouderalbum genoemd) is een mini-kopie van jullie trouwalbum die jullie als een
uniek cadeau kunnen geven aan jullie ouders. Ik weet zeker dat paps en mams het prachtig vinden om met jullie foto’s in dit leuk klein formaat album te pronken. Het mini-album kan in het zelfde materiaal worden geleverd als jullie trouwalbum, maar jullie kunnen ook totaal iets anders kiezen.

trouwalbum

Willen jullie meer weten over Trouwalbums of een aantal demoalbums zien, neem dan gerust contact op voor een afspraak. Dan kunnen we alle mogelijkheden doornemen.