title

Prijzen Bruidsreportage

Prijzen Bruidsreportage

 

Omdat elke bruiloft uniek is raad ik jullie aan om contact op te nemen zodat er een passende offerte gemaakt kan worden tijdens een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek. Om toch een indruk te krijgen van mijn prijzen voor een bruidsreportage zijn, heb ik hieronder een vanaf prijs staan. Prijzen Bruidsreportage beginnen bij € 1095,- exclusief album. Wat krijg je daarvoor:
 
 
  • 6 uur aaneengesloten fotografie.New York bruidsreportage Trouwen in het buitenland
  • Kennismakingsgesprek waar wij jullie wensen doornemen.
  • Een puntjes op de “i” gesprek waar wij uitgebreid jullie dag planning doornemen.
  • Minimaal 250 geselecteerde en bewerkte foto’s in hoge resolutie.
  • Een Online fotogallery die je kunt delen met familie en vrienden.
  • Best of slideshow van jullie mooie trouwdag
 
Mijn agenda gaat snel. Zijn jullie benieuwd of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum? Neem dan Contact met mij op! Dan kunnen we onder het genot van een bak koffie jullie wensen doornemen.
 

Prijzen Bruidsreportage | Een tweede fotograaf op jullie bruiloft?

 

Om jullie bruiloft vanuit twee verschillen perspectieven vast te leggen is het mogelijk om een extra fotograaf bij te boeken bij mij. Zo is het mogelijk dat er van verschillende momenten op verschillende plaatsen tegelijk foto’s worden gemaakt. Denk hierbij aan het aankleden van de bruid en bruidegom, dit gebeurt vaak op verschillende locatie. Voor deze optie werk ik samen met een aantal collega fotografen. Voor meer informatie over een tweede fotograaf kunnen jullie contact opnemen met mij.
 
Binnen een straal van 50 km van Hoogvliet worden er geen reiskosten berekend, daarboven wordt er € 0,38 / km in rekening gebracht. Parkeerkosten zijn niet inbegrepen. Wilt u toch dat ik langer aanwezig ben, dan kost dit € 99,- per uur.

Op alle Fotografie opdrachten zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Download algemene voorwaarden in pdf format hier.

Prijzen Bruidsreportage