BLOG

Bruidsfotograaf Hardinxveld-Giessendam | Charlotte & Sander

08 mei 2018, Posted by Robert Mouthaan in Bruidsfotografie, Trouwfotograaf

Bruidsfotograaf Hardinxveld-Giessendam | Charlotte & Sander

Bruidsfotograaf Hardinxveld-Giessendam | Charlotte & Sander

Met het selecteren en bewerken van de foto’s van de bruiloft van Charlotte & Sander merkt ik dat ik steeds een glimlach op mijn gezicht had. Wat was het mooi weer, een mooie trouwlocatie en een prachtig bruidspaar! Zo zou eigenlijk elke bruiloft moeten zijn.

Deze dag begon voor mij in Hardinxveld-Giessendam, bij het huis van Charlotte der ouders, waar Charlotte haar haar en make-up gedaan werd toen ik arriveerde. Na hiervan wat foto’s te hebben gemaakt ging Charlotte haar jurk aantrekken om het plaatje compleet te maken. In plaats van het standaard aanbellen door de bruidegom had ik voorgesteld om er een first-look van te maken in de achtertuin. En zoals je hier onder kan zien vonden Sander & Charlotte dit ook een leuk idee.

Na de heerlijke bruidsreportage in het oude centrum van Woudrichem reisden we af naar Fort Altena. In dit fort gaven Sander & Charlotte elkaar het ja word. Hierna vertrokken we naar het Sleeuwijks Kerkje, waar er een mooie dienst werd gehouden.

Charlotte & Sander, ik voel me zeer vereerd dat ik jullie dag heb mogen vastleggen. Ik wens jullie een prachtig huwelijk toe!! En geniet van de foto’s 😉

Bruidsfotograaf Hardinxveld-Giessendam Bruidsfotograaf Hardinxveld-Giessendam Bruidsfotograaf Hardinxveld-Giessendam Bruidsfotograaf Hardinxveld-Giessendam Bruidsfotograaf Hardinxveld-Giessendam Bruidsfotograaf Hardinxveld-Giessendam Bruidsfotograaf woudrichem Bruidsfotograaf woudrichem Bruidsfotograaf woudrichem Bruidsfotograaf woudrichem Bruidsfotograaf fort altena Bruidsfotograaf fort altena Bruidsfotograaf fort altena Bruidsfotograaf sleeuwijk kerkje Bruidsfotograaf sleeuwijk kerkje Bruidsfotograaf sleeuwijk kerkje Bruidsfotograaf fort altena fort altena

Wie maakten deze bruiloft mogelijk:

Fotografie: Mouthaan Fotografie Rotterdam (www.mouthaanfotografie.nl)
Trouwjurk: Weddings (www.weddings.nl)
Trouwpak: Roka (www.roka.nl)
Ringen: Steinberg (www.steinberg.nl)
Bloemen: Flower Power (www.flowerpowerwerkendam.nl)
Trouwlocatie: Fort Altena (www.fortaltena.nl)

Dit is een bruidsreportage van de Rotterdamse bruidsfotograaf Mouthaan Fotografie, die bruiloften op een bijzondere wijze en met liefde in beeld heeft gebracht. Als u ook interesse heeft om uw bruiloft vast te laten leggen op deze romantische en unieke wijze neem dan contact met mij. Bedankt voor het bekijken van deze blog Bruidsfotograaf Hardinxveld-Giessendam.


Trouwdatum reserveren?

Gaan jullie ook trouwen en benieuwd of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum? Willen jullie een kennismakingsgesprek inplannen en jullie trouwdatum alvast in optie zetten? Neem dan contact met mij op en dan check ik snel of ik nog beschikbaar ben. Graag tot snel!

Contact


Een bruidsreportage is van onschatbare waarde!

Sfeervolle bruidsfotografie waarin emotie, detail en mooie momenten centraal staan. Een trouwreportage van Mouthaan Fotografie wordt gemaakt door een enthousiaste bruidsfotograaf met een unieke blik op bruidsfotografie! Mouthaan Fotografie werkt door heel Nederland maar ook in het buitenland. Nieuwsgierig geworden? Bel of vul het contactformulier in!