BLOG

Bedrijfsfotografie Oud Beijerland | Schot Marketing en Communicatie

14 jan 2016, Posted by Robert Mouthaan in Bedrijfsfotografie, Fotoshoot

Bedrijfsfotografie Oud Beijerland | Schot Marketing en Communicatie

Voor deze blog bedrijfsfotografie Oud Beijerland heb ik aan een medewerkster van Schot Marketing en Communicatie gevraagd of ze een stukje als gastblogger zou willen schrijven hoe ze de bedrijfsfotoshoot heeft ervaren. Lees en kijk snel hoe deze bedrijfsfotoshoot hebben beleeft.

Hallo, mijn naam is Isabel en ik ben werkzaam als grafisch ontwerper bij het bedrijf Schot Marketing & Communicatie. Mijn werkzaamheden zijn heel divers en niet alledaags. Samen met een creatief team hebben wij ons het laatste jaar gebogen over een nieuwe bedrijfsfilosofie:

Waarom komen wij ons bed uit? Werken vanuit het hart en trots zijn op alles wat we maken. Kortom: Passie voor het vak!
Daarbij hoort natuurlijk een totaal nieuwe Corporate Identity. Dus frisse wind er doorheen … compleet met een nieuw smoelenboek 😉

Voor deze klus hebben wij de ´skills´van Robert van Mouthaan Fotografie ingehuurd. Na een leuke ontspannen kennismaking en een fijn gesprek is Robert een dag langs gekomen voor deze fotoshoot. In het kloppend hart van het bedrijf, de creatieve studio, heeft hij zijn fotosetting opgebouwd. Stuk voor stuk zijn mijn collega’s en ik op de gevoelige plaat vastgelegd. Ieder in zijn eigen waarde. Naast deze shoot heeft Robert ook nog een aantal productfoto’s voor onze portfolio geschoten.

De samenwerking verliep soepel en ontspannen. Robert voelt heel goed aan wat zijn klanten voor ogen hebben. Hij kan zich goed inleven in de briefing en dat zie je meteen terug in de professionele foto´s. We zijn dan ook super trots op het eindresultaat. Wilt u de foto’s ook bekijken op onze website ga dan naar www.schot.nl.

´Keep up the good work´ Robert!

 

Bedrijfsfotografie Oud Beijerland 1 Bedrijfsfotografie Oud Beijerland 2 Bedrijfsfotografie 3 Bedrijfsfotoshoot Oud Beijerland Bedrijfsfotoshoot Oud Beijerland 5 Schot Marketing en Communicatie 6 Bedrijfsfotografie Oud Beijerland 7 Schot 8 Schot 9

 

Als je wilt zien hoe de foto’s door de klant gebruikt worden, kijk dan eens op de website van Schot Marketing en Communicatie. Je kunt bij hen terecht voor een logo, huisstijl of voor een compleet ‘plan van aanpak’.

Bent u na het zien van deze foto’s ook geïnteresseerd geraakt in een fotoshoot voor uw bedrijf. Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik vertel u de mogelijkheden en u ontvangt een op maat gemaakte offerte.

Logo-wit+naam