BLOG

Trouwfotograaf Hoogvliet | Alissa & Vincente | Mouthaan Fotografie

26 apr 2017, Posted by Robert Mouthaan in Bruidsfotografie, Trouwfotograaf
Trouwfotograaf Hoogvliet

Trouwfotograaf Hoogvliet | Alissa & Vincente

Trouwfotograaf Hoogvliet | Alissa & Vincente

Een hele tijd geleden hadden ze mij al geboekt, maar vandaag was het zover. De grote van Vincente en Alissa. En wat hadden ze geluk met het weer. Na het maken van de foto’s van het aankleden en de make-up zijn we begonnen met wat groepsfoto’s van de familie. Toen dit achter de rug was zijn wij naar het park in Vlaardingen gedaan om daar de bruidsreportage te maken.

In het voorgesprek had Alissa een paar voorbeeldfoto’s laten zien die zo mooi vond, zoals de foto met de kat. Met zulke foto’s moet je altijd hopen dat het huisdier ook mee wilt werken. Gelukkig ging dat aardig en mag het resultaat er zijn, al zeg ik het zelf.

Na het officiële gedeelte in het oude stadhuis van Spijkenisse zijn we naar het Carlton Hotel gegaan om daar de rest van de dag af te sluiten. Gelukkige vonden Alissa & Vincente het goed om daar ook nog wat foto’s te maken, waardoor ik nog even kon spelen met mijn flitsers 😉

Alissa & Vincente ik wens jullie een heel erg gelukkig en lang leven samen! En bedankt voor de gezellige dag!

blog-alissa-vincente-1 blog-alissa-vincente-2 blog-alissa-vincente-3 blog-alissa-vincente-4 blog-alissa-vincente-5 blog-alissa-vincente-6 blog-alissa-vincente-7 blog-alissa-vincente-8 blog-alissa-vincente-9 blog-alissa-vincente-10 blog-alissa-vincente-11 blog-alissa-vincente-12 blog-alissa-vincente-13 blog-alissa-vincente-14 blog-alissa-vincente-15 blog-alissa-vincente-16 blog-alissa-vincente-17

Wie maakten deze bruiloft mogelijk:

Fotografie: Mouthaan Fotografie Rotterdam (www.mouthaanfotografie.nl)
Trouwjurk: Bruidspaleis
Trouwpak: The Societyshop
Trouwlocatie: oude stadhuis Spijkenisse
Feestlocatie: Carlton Oasis Hotel (www.carlton.nl)

Dit is een bruidsreportage van de Hoogvlietse Trouwfotograaf Mouthaan Fotografie, die bruiloften op een bijzondere wijze en met liefde in beeld heeft gebracht. Als u ook interesse heeft om uw bruiloft vast te laten leggen op deze romantische en unieke wijze neem dan contact met mij. Bedankt voor het bekijken van deze blog Trouwfotograaf Hoogvliet.

Als u naar mijn andere Blog’s gaat kunt u nog meer werk van mijn zien, zodat u een nog beter beeld krijgt van mijn style en werkwijze als bruidsfotograaf.