BLOG

Bruidsfotograaf Zuidland | Boy & Colinda

04 aug 2014, Posted by Robert Mouthaan in Bruidsfotografie
Bruidsfotografie Zuidland

Eindelijk was het zover. Boy gaf zijn jawoord aan zijn mooie Colinda.
Wat was ik blij dat ik hun mooiste dag mocht fotograferen. Wat een mooie bruidsreportage zou dat worden.
In de ochtend ging Colinda naar de kapper Ineke’s Hairstyling. Terwijl zij in de krul zat werd zij opgemaakt door de visagist, mijn vrouw ;). Toen ze klaar was vertrokken we richting het ouderlijk huis van Colinda. Daar werd zij aangekleed en werd ondertussen het huis gevuld met familie en vrienden. Ondertussen zocht ik Boy op bij de feestlocatie ‘Blessing‘ gelegen aan de Ring in Zuidland. Daar heb ik Boy nog even op de foto gezet terwijl hij zich gereed maakte om Colinda op te gaan halen.
Toen was het spannende moment aangebroken. Boy kwam Colinda ophalen. Wat is dat altijd een leuk moment. De bruid en bruidegom die elkaar voor het eerst zien als zij zich helemaal hebben opgedoft. Terwijl de familie en vrienden zich vermaakten, ging ik met het bruidspaar op pad voor de bruidsreportage. We gingen eerst de polder in. Boy en Colinda hadden een mooi hekwerk gespot waar zij graag wat foto’s gemaakt wilden hebben. Hierna zijn we verder de Bernisse in gegaan en heb ik heerlijk kunnen fotograferen.
Na enige tijd was het helaas alweer tijd om weg te gaan. Het moment van de plechtigheid was aangebroken. Terwijl de familie en vrienden zich al hadden verzameld in Blessing, kwamen Boy en Colinda daar ook aan. De ceremonie kon beginnen.

Na de prachtige ceremonie sneden Boy en Colinda de taart aan en toasten met heerlijke champagne. De taart was verzorgd door de zus van Colinda en deze was heerlijk!

Verder volgde er een heerlijk diner en een super feestje!

Lieve Boy en Colinda. Ik wens jullie een heel mooi huwelijk toe. Bedankt voor deze gezellige en mooie dag!

Bruiloft Zuidland Trouwen in Zuidland Bruidsreportage Zuidland Details bruidegomBruidsfotograaf Zuidland Bruidsfotografie Zuidland Bruidsfotografie Geervliet Bruidsfotoshoot ZuidlandBruidsfotografie wieland Bruidsfotograaf Bernisse Love Bruidsfotografie Bernisse fotografie Zuidland Bruidsfotografie Zuidland Bruidsfotografie Bernisse Bruiloft Blessing Trouwen Blessing Bruiloft BlessingBruiloft Blessing  Bruiloft Blessing

 

Wie maakten deze bruiloft mogelijk:

Trouwjurk: Honeymoon shop (www.honeymoonshop.nl)
Trouwpak: Roka (www.roka.nl)
Make up: Miranda Mouthaan
Haar: Ineke’s Hairstyling (www.inekeshairstyling.nl)