BLOG

Fotoshoot The Bootcamp Club

27 nov 2014, Posted by Robert Mouthaan in Bedrijfsfotografie, Fotoshoot
Fotoshoot The Bootcamp Club

Fotoshoot The Bootcamp Club !

Voor deze blog heb ik aan Stefana Boots (eigenaar van de The Bootcamp Club en Zero10 Training) gevraagd of ze een stukje als gastblogger zou willen schrijven. Lees en kijk snel verder wat Stefana te vertellen heeft.

Tekst schrijven bij foto’s die eigenlijk al voor zichzelf spreken, dat is best een uitdaging! Toen Robert mij vroeg een gastblog te schrijven voor bij de shoot voor ons bedrijf zei ik meteen ‘ja’. Later dacht ik ‘deze foto’s hebben helemaal geen uitleg nodig!’.

Werken met Robert is altijd super fijn. Zo veel oog voor detail en gegarandeerd waanzinnige beelden. Na mijn ervaring met Robert voor Trendshows, website en een bruiloft in New York was voor ons een ding zeker, zakelijk is hij de man die ons bedrijf visueel op de beste manier in beeld kan brengen.

Bij The Bootcamp Club draait het om fun en professionaliteit in de buitenlucht. De lachende gezichten in de buitenlucht spreken voor zich. Zo’n mooie weergave van een training waarin de beleving van de foto’s af straalt. Wij gebruiken de foto’s voor promotie en marketingactiviteiten en krijgen hier vaak complimenten over. De foto’s pakken je, ze zetten je aan tot actie en geven een perfect beeld van de werkelijkheid.

Bruidsfotografie mag dan de hoofdzaak zijn, maar deze uitstapjes mogen er ook zeker zijn! Voor onze volgende foto’s weten we in ieder geval wie we moeten bellen!

 

Fotoshoot The Bootcamp Club              Fotoshoot The Bootcamp Club Fotoshoot The Bootcamp ClubFotoshoot The Bootcamp Club Fotoshoot The Bootcamp ClubFotoshoot The Bootcamp Club        Fotoshoot The Bootcamp ClubFotoshoot The Bootcamp ClubFotoshoot The Bootcamp ClubFotoshoot The Bootcamp ClubFotoshoot The Bootcamp ClubFotoshoot The Bootcamp ClubFotoshoot The Bootcamp ClubFotoshoot The Bootcamp ClubFotoshoot The Bootcamp Club

Stefana super bedankt voor het schrijven van dit stukje en alle lovende woorden!!
En voor de rest van de lezers: Als jullie in vorm willen komen of iets aan je conditie willen doen, neem dan zeker eens een kijkje bij de The Bootcamp Club of Zero10 Training !!!!