BLOG

Newborn Fotografie op locatie | Poortugaal

12 mei 2014, Posted by Robert Mouthaan in Fotoshoot
Newborn Fotografie op locatie Poortugaal

Newborn Fotografie op locatie

Marjolijn heb ik ontmoet op de bruiloft van Boy & Colinda, waar ik de bruidsfotograaf was. Ik vond het dan ook onwijs leuk toen ze mij vroeg of ik van haar dochtertje een ‘newborn shoot’ wilde maken. In plaats van bij mij in de studio de foto’s te maken, hebben we het bij haar thuis in Poortugaal gedaan. Altijd gezellig en leuk dat huiselijke sfeertje. Wat een trotse ouders zag ik daar. Dit zijn ze geworden, de foto’s van Isabelle……..ze is toch te cute!! 01 Newborn Newborn fotoshoot op locatie Baby Fotografie op locatie Newborn cute boy Newborn detail Newborn fotografie Newbornfotoshoot Newborn 09 Newborn 10 Newborn Newborn12 Newborn

Kijk ook eens naar: Familie fotoshoot