BLOG

Bruidsfotograaf Poortugaal | Alina & Youri

10 feb 2015, Posted by Robert Mouthaan in Bruidsfotografie
Bruidsfotograaf Poortugaal

Bruidsfotograaf Poortugaal | Alina & Youri

In Augustus fotografeerde ik de bruiloft van Alina & Youri. Het trouwen vond plaats in Poortugaal en Rhoon, voor mij als bruidsfotograaf bekend terrein en een thuiswedstrijd. De dag begon bij het huis van Youri zijn ouders in Poortugaal, waar hij zich klaar maakte om Alina bij haar thuis op te halen. Voor de trouwreportage gingen we naar park  t’ Hof in Vlaardingen. In dit park hebben we een mooi rondje bruidsfotografie gedaan, wat een aantal geweldige trouwfoto’s heeft opgeleverd.

Het was heel leuk om te zien hoeveel liefde, emotie en plezier Alina & Youri hadden tijdens de ceremonie en het kerkelijk huwelijk. Na het officiële gedeelte zijn we met de daggasten naar de Rhoonse grienden gegaan om daar nog wat groepsfoto’s te maken. Hierna zat mijn taak erop, maar ik hoorde dat Alina & Youri een geweldig feest hebben gehad en dat het nog aardig laat geworden was.

Alina & Youri, bedankt voor het vertrouwen in mij als jullie bruidsfotograaf. Ik wens jullie alle geluk en liefde van de wereld toe. Enjoy mijn favoriete foto’s van deze dag hieronder.

Bruidsfotograaf Poortugaal Bruidsfotograaf Poortugaal Bruidsfotograaf Poortugaal Bruidsfotograaf Poortugaal Bruidsfotograaf Poortugaal Bruidsfotograaf Vlaardingen Bruidsfotograaf Mouthaan Fotografie Bruidsfotograaf Vlaardingen Bruidsfotograaf Vlaardingen Bruidsfotograaf Vlaardingen Bruidsfotograaf Vlaardingen Bruidsfotograaf Vlaardingen Bruidsfotograaf Vlaardingen Bruidsfotograaf Poortugaal Bruidsfotograaf Poortugaal Bruidsfotograaf Poortugaal Bruidsfotograaf Poortugaal Bruidsfotograaf Rhoon Bruidsfotograaf Rhoon Bruidsfotograaf Rhoon Bruidsfotograaf Rhoon

 

Wie maakten deze bruiloft mogelijk:

Fotografie: Mouthaan Fotografie Poortugaal (www.mouthaanfotografie.nl)
Trouwjurk: Weddings Bruidsmode Rotterdam (www.weddings.nl)
Trouwpak: Roka (www.roka.nl)
Ringen: Steinberg Trouwringen Centrum (www.123gold.nl)
Bloemen: Bloemencentrum-Hoogvliet (www.facebook.com/Bloemencentrum-Hoogvliet)
Taart: Alina en Fleur
Trouwauto: Huur een oldtimer (www.huureenoldtimer.nl)

Dit is een bruidsreportage van de Rotterdamse bruidsfotograaf Mouthaan Fotografie, die bruiloften op een bijzondere wijze en met liefde in beeld heeft gebracht. Als u ook interesse heeft om uw bruiloft vast te laten leggen op deze romantische en unieke wijze neem dan contact met mij. Bedankt voor het bekijken van deze blog Bruidsfotograaf Poortugaal.