BLOG

Bruidsfotograaf Rotterdam| Nils & Anneke

19 mei 2015, Posted by Robert Mouthaan in Bruidsfotografie

Bruidsfotograaf Rotterdam| Nils & Anneke

Afgelopen januari had ik mijn eerste bruiloft van 2015. Wat heerlijk als je ‘trouwseizoen’ zo vroeg in het jaar begint en dan ook nog met een heel leuk stel.

Nils & Anneke hadden een kamer geboekt in het N How Hotel Rotterdam om de huwelijksnacht door te brengen, maar ook om zich klaar te maken voor hun grote dag. Nadat Anneke zich had aangekleed was het tijd voor de First Look in het Café van het hotel. Daar stond Nils te wachten op zijn prachtige aanstaande vrouw.

Na de First Look zijn we begonnen met de fotoreportage in het hotel, omdat het buiten toch wel aardig fris was. Wat is dit een toffe locatie om een fotoshoot te doen. Voor de afwisseling hebben we toch even de kou getrotseerd, om buiten nog wat foto’s te maken. Wat een respect voor Anneke!! Die toch maar zonder jas buiten ging staan in de gure wind en kou.

Na het officiële gedeelte in het stadhuis van Rotterdam gingen we naar het Kunsthal Café voor de receptie, het eten en het feest. Hier was ik nog nooit eerder geweest, maar ik wil er zeker terug komen. Wat een vette locatie voor een feestje.

Nils & Anneke bedankt voor het vertrouwen in mij en de gezellige dag! Ik wens jullie een prachtig huwelijk toe!!

Bruidsfotograaf Kop van Zuid Bruidsfotograaf Kop van Zuid Bruidsfotograaf Kop van Zuid Bruidsfotograaf Rotterdam Bruidsfotograaf Rotterdam Bruidsfotograaf Rotterdam Bruidsfotograaf Rotterdam Bruidsfotograaf Kop van Zuid Bruidsfotograaf Rotterdam Bruidsfotograaf Rotterdam Bruidsfotograaf Rotterdam Bruidsfotograaf Stadshuis Rotterdam Bruidsfotograaf Kunsthal Café

Wie maakten deze bruiloft mogelijk:

Fotografie: Mouthaan Fotografie Rotterdam (www.mouthaanfotografie.nl)
Trouwjurk: Le Chapeau (www.lechapeau.be)
Trouwpak: Oger Rotterdam (www.oger.nl)
Ringen: Juwelier Els (www.juwelierels.nl)
Bloemen: Jacco Otten (www.jaccootten.nl)
Haar: Sjenkels Rotterdam (www.sjenkels.nl)
Make-up: Salon de Beauté Mirette (www.mirette.nl)
Muziek (DJ) : Jan Veering (www.djveering.com)
Feestlocatie: Kunsthalcafé (www.kunsthalcafe.nl)

Dit is een bruidsreportage van de Rotterdamse bruidsfotograaf Mouthaan Fotografie, die bruiloften op een bijzondere wijze en met liefde in beeld heeft gebracht. Als u ook interesse heeft om uw bruiloft vast te laten leggen op deze romantische en unieke wijze neem dan contact met mij. Bedankt voor het bekijken van deze blog Bruidsfotograaf Rotterdam.