BLOG

Bruidsfotograaf Ulvenhout | Anton & Corine

14 sep 2015, Posted by Robert Mouthaan in Bruidsfotografie
Mouthaan Fotografie

Bruidsfotograaf Ulvenhout

Met een big smile op mijn gezicht heb ik de foto’s van de bruiloft van Anton & Corine geselecteerd en bewerkt. Wat was het mooi weer, een mooie trouwlocatie en een prachtig bruidspaar! Zo zou eigenlijk elke bruiloft moeten zijn.

Deze dag begon voor mij in Nieuwendijk, bij het huis van Anton & Corine, waar Corine haar haar en make-up gedaan werd toen ik arriveerde. Na wat foto’s van dit ritueel, trok Corine haar prachtige trouwjurk aan om het plaatje compleet te maken. Toen Anton zijn aanstaande bruid had bewonderd en opgehaald, gingen wij naar de Loonse en Drunensen duinen voor de bruidsreportage. Dit is echt een super vette locatie voor een fotoreportage, op de zandvlaktes en tussen de bomen. Heel cool!!

Na de heerlijke bruidsreportage reisden we af naar het Landgoed Ulvenhart in Ulvenhout, vlakbij de Belgische grens. Hier waren alle gasten al aanwezig voor de ceremonie, die buiten op het landgoed plaats vond. Tijdens de emotionele ceremonie werd Anton prachtig toegezongen door Corine. Ik moet zeggen, op zulke momenten heb ik het ook soms moeilijk om het droog te houden. Hierna vertrokken we naar de kerk, waar er een mooie dienst werd gehouden.

Als bruidsfotograaf eet ik vaak een hapje mee op een bruiloft. Meestal krijg je een simpele maar goede artiestenmaaltijd voorgeschoteld, maar wat Landgoed Ulvenhart ervan maakte is buiten alle verwachtingen. Zo heerlijk en uitgebreid heb ik daar gegeten. Ik kan nu al niet wachten tot mijn volgende bruiloft daar.

Voor het feest hadden Anton & Corine een DJ en een saxofonist van G-Productions geregeld. Die weten wel hoe ze een feestje moeten maken. Toen ik rond 23:00 uur richting huis ging, was het knalfeest nog volop bezig.

Anton & Corine, ik heb ontzettend genoten en voel me zeer vereerd dat ik jullie dag heb mogen vastleggen. Ik wens jullie een prachtig huwelijk toe!! En geniet van de foto’s 😉

Bruidsfotograaf Nieuwendijk Bruidsfotograaf Ulvenhout Bruidsfotograaf Nieuwendijk Bruidsfotograaf Ulvenhout Bruidsfotograaf Ulvenhout Bruidsfotograaf Ulvenhout Bruidsfotograaf Ulvenhout Bruidsfotograaf Ulvenhout Bruidsfotograaf Ulvenhout Bruidsfotograaf Ulvenhout Bruidsfotograaf Ulvenhout Bruidsfotograaf Ulvenhout Bruidsfotograaf Ulvenhout Bruidsfotograaf Ulvenhout Bruidsfotograaf Ulvenhout Bruidsfotograaf Ulvenhout Bruidsfotograaf Ulvenhout Bruidsfotograaf Ulvenhout

Wie maakten deze bruiloft mogelijk:

Fotografie: Mouthaan Fotografie Rotterdam (www.mouthaanfotografie.nl)
Trouwjurk: Weddings (www.weddings.nl)
Trouwpak: Roka (www.roka.nl)
Ringen: Steinberg (www.steinberg.nl)
Bloemen: Flower Power (www.flowerpowerwerkendam.nl)
Haar: Lydia Hoeke
Make-up: Monique Zeilman
Muziek (DJ) : G Productions (www.gproductions.nl)
Trouwlocatie: Landgoed Ulvenhart (www.ulvenhart.nl)

Dit is een bruidsreportage van de Rotterdamse bruidsfotograaf Mouthaan Fotografie, die bruiloften op een bijzondere wijze en met liefde in beeld heeft gebracht. Als u ook interesse heeft om uw bruiloft vast te laten leggen op deze romantische en unieke wijze neem dan contact met mij. Bedankt voor het bekijken van deze blog Bruidsfotograaf Ulvenhout.