BLOG

Bruidsfotografie Zuidland | Anton & Marion

09 okt 2015, Posted by Robert Mouthaan in Bruidsfotografie

Bruidsfotografie Zuidland

Vandaag is de grote dag van Marion en Anton. Dit gezellige stel was ik al een aantal keer eerder tegen het lijf gelopen.  Op de bruiloft van de zus van Anton had ik ze eerder gezien en ze hadden ook al een waanzinnige loveshoot gedaan bij mij (benieuwd naar deze loveshoot? Neem dan een kijkje bij deze blog). Deze stralende dag begon voor mij bij het ouderlijke huis van Anton, waar Marion zich zou klaar maken. Anton maakte zich gereed in hun eigen woning en zou later die ochtend zijn mooie aanstaande komen ophalen in een vette Ford Mustang.

Voor de bruidsreportage zijn we naar verschillende plaatsen in de Bernisse geweest. Hier hadden we lekker de tijd (dit door de goede dagplanning) om ons uit te leven tijdens de fotoshoot.

De tijd was aangebroken om naar het Witte Huys te gaan voor de huwelijks voltrekking. Ze trouwden hier buiten, onder de bomen in de tuin, van Het Witte Huys. Na de mooie ceremonie hebben we een lekker stukje taart gegeten en zijn daarna de groepsfoto’s gaan maken.

De rest van het programma die dag vond plaats in Het Witte Huys waar Anton & Marion nog hebben gefeest tot in de late uurtjes.

Anton & Marion bedankt voor de gezellige en mooie dag en heel veel geluk toegewenst!!

 

Bruidsfotografie Zuidland Bruidsfotografie Zuidland Bruidsfotografie Zuidland Bruidsfotografie Zuidland Bruidsfotografie Zuidland Bruidsfotografie Zuidland Bruidsfotografie Zuidland Bruidsfotografie Zuidland Bruidsfotografie Zuidland Bruidsfotografie Zuidland Bruidsfotografie Zuidland Bruidsfotografie Zuidland Trouwen in Zuidland Het Witte huys Zuidland Bruidsfotografie Zuidland Mouthaan Fotografie Bruidsfotograaf Zuidland Bruidsfotografie Zuidland

 

 

Wie maakten deze bruiloft mogelijk:

Fotografie: Mouthaan Fotografie Rotterdam (www.mouthaanfotografie.nl)
Trouwjurk: Honeymoonshop (www.honeymoonshop.nl)
Trouwpak: Roka (www.roka.nl)
Ringen: Ed nobel (www.ednobel.nl)
Bloemen: Bloembinderij La Campagne (www.bloembinderijlacampagne.nl)
Haar vrouw: Yentls Hairline (https://www.facebook.com/Yentls-Hairline)
Haar man:   The Barber Club (www.thebarberclub.nl)
Make-up: Oriflame
Muziek (DJ) : DJ Hesitate (www.facebook.com/dj.hesitate)

Dit is een bruidsreportage van de Rotterdamse bruidsfotograaf Mouthaan Fotografie, die bruiloften op een bijzondere wijze en met liefde in beeld heeft gebracht. Als u ook interesse heeft om uw bruiloft vast te laten leggen op deze romantische en unieke wijze neem dan contact met mij. Bedankt voor het bekijken van deze blog Bruidsfotografie Zuidland.

 

Recente berichten