BLOG

Loveshoot Zuiderpark | Anton & Marion

29 mei 2015, Posted by Robert Mouthaan in Loveshoot
Mouthaan Fotografie

Loveshoot Zuiderpark | Anton & Marion

Anton en Marion hebben mij als Bruidsfotograaf geboekt, om hun bruiloft in Juli vast te leggen. Bij het kennismakingsgesprek leek het hen onwijs leuk om voor de bruiloft nog een loveshoot te doen. Dit zodat we elkaar al een beetje konden leren kennen. Tevens wilden ze de foto’s waarschijnlijk gaan gebruiken voor de trouwkaart. Wat ben ik blij dat ik dit mocht doen, want al zeg ik het zelf “het zijn echt hele vette foto’s geworden”.  Voor deze loveshoot hadden we in de avond afgesproken, zodat we lekker tijdens het “gouden uurtje” de foto’s konden maken. We zijn in het Zuiderpark begonnen, waar we tijdens een gezellige wandeling tussendoor wat plaatjes hebben geschoten. Hierna zijn we naar het bushokje gegaan waar Anton en Marion elkaar hebben ontmoet. Voor de afwisseling zijn we naar een basketbalveldje gegaan waar wat muren met graffiti stonden.

Anton en Marion bedankt voor de gezelligheid en ik heb nu al helemaal zin in jullie bruiloft.

 

Loveshoot Zuiderpark Loveshoot Zuiderpark Loveshoot Zuiderpark Loveshoot Zuiderpark Loveshoot Mouthaan Fotografie Loveshoot Mouthaan Fotografie Loveshoot Mouthaan Fotografie Loveshoot Mouthaan Fotografie Loveshoot Zuiderpark Loveshoot Zuiderpark Loveshoot Zuiderpark Loveshoot Zuiderpark Loveshoot Zuiderpark

Dit is een Loveshoot van de Rotterdamse bruidsfotograaf Mouthaan Fotografie, die bruiloften en Loveshoots op een bijzondere wijze en met liefde in beeld heeft gebracht. Als u ook interesse heeft om een Loveshoot vast te laten leggen op deze romantische en unieke wijze neem dan contact met mij. Bedankt voor het bekijken van deze blog Loveshoot Zuiderpark.