BLOG

Trouwfotografie Rotterdam Zuid | Sander & Ingrid

24 apr 2013, Posted by Robert Mouthaan in Bruidsfotografie, Trouwfotograaf
Bruidsfotografie Rotterdam

Trouwfotografie Rotterdam Zuid | Sander & Ingrid

Als bruidsfotograaf is het soms vroeg opstaan om een bruiloft vanaf het begin tot het einden inbeeld te brengen. Zo was het ook vandaag voor het huwelijk van Sander & Ingrid. De dag begon bij het huis van Sander & Ingrid, waar Ingrid al bezig was met haar make-up. Toen Sander haar had opgehaald zijn we naar het park bij hun in de wijk gegaan voor een aantal bruidsfoto’s. De ceremonie vond plaats in de Olphant en voor de taart en receptie was het Zalmhuis de ideale locatie.

Trouwfotografie Rotterdam Zuid Trouwfotografie Trouwfotografie Trouwfotografie Rotterdam Zuid Trouwfotografie Trouwfotografie Bruidsfotografie Rotterdam Zuid Trouwfotografie Rotterdam Zuid Bruidsfotografie Rotterdam Zuid Trouwfotografie Rotterdam Zuid Rotterdam Zuid Trouwfotografie Rotterdam Zuid Trouwfotografie Het Zalmhuis Trouwfotografie Het Zalmhuis Trouwfotografie Het Zalmhuis Trouwfotografie Het Zalmhuis

Dit is een bruidsreportage van de Rotterdamse bruidsfotograaf Mouthaan Fotografie, die bruiloften op een bijzondere wijze en met liefde in beeld heeft gebracht. Als u ook interesse heeft om uw bruiloft vast te laten leggen op deze romantische en unieke wijze neem dan contact met mij. Bedankt voor het bekijken van deze blog Trouwfotografie Rotterdam Zuid.